GİRESUN / YAĞLIDERE - Üçtepe İlkokulu

.
Üçtepe Beldesi Yağlıdere / GİRESUN
Vizyon
Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, herkesin destek olduğu, herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olmak. Hayata mutlu bireyler hazırlamak için her zaman, her yerde, herkese eğitim.
Misyon
Atatürk’ün getirdiği laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, çalışmalarını projelendiren, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
Nasreddin Hoca Masal Yarışması İl 3. lüğü Masal Canlandırma Yarışması Yağlıdere 1. liği İstiklal Marşını Güzel okuma yarışması İl 1.liği ve ilçe 1.liği
08.30- 15.30
Ulaşım
Okulumuzdan Üçtepe Beldesi ne 1 dk, Yağlıdere´ ye yarım saat, Espiye İlçesine 40 dk, İl merkezi Giresun´a 1 saatte Dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla tuttukları öğretmen servisiyle Giresun, Espiye ve Yağlıdere´ den ulaşım sağlamaktadırlar. Üçtepe Beldesinde de ikamet edilebilmektedir.
Yerleşim Yeri
Hizmet Puanı: 20 (+10 puan) - Yerleşim Yeri: Belde - Hizmet Bölgesi: 2 - Hizmet Alanı: 5 - Zorunlu Çalışma Süresi: 5 yıldır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun il merkezi ´GİRESUN´a uzaklığı 70 km, ilçe merkezi ´YAĞLIDERE´ye uzaklığı 21 km, Üçtepe Beldesine uzaklığı 1 km´ dir.
Kontenjan Bilgileri
okulumuz bünyesinde 2 anasınıfı 7 ilkokul sınıfı 1 özel eğitim sınıfı toplam 10 şube ve 2 idareci 12 öğretmen görev yapmaktadır.
Proje Çalışmaları
Üçtepe Robotik KOD luyor projesi hayata geçirilmiş ve Robotik Kodlama sınıfı açılmıştır.
Diğer Hususlar
Üçtepe İlkokulu, Üçtepe Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu aynı bahçeyi kullanan iki ayrı binada Eğitim-Öğretim yapmaktadır. Üçtepe İlkokulu yapımı yeni tamamlanan ek binayı kullanmaktadır.